Team Chat ခြုံငုံသုံးသပ်ချက်
ထိန်းသိမ်းရေးအဖွဲ့များအတွက် FreeMaint အတွင်းတွင် တည်ဆောက်ထားသော အချိန်နှင့်တပြေးညီ စာပို့စနစ်
ဖတ်ရန် 5 မိနစ်
Team Chat သည် သင့်ထိန်းသိမ်းရေးအဖွဲ့ကို FreeMaint အတွင်း၌ပင် အချိန်နှင့်တပြေးညီ ဆက်သွယ်နိုင်စေသည် — အလုပ်အမှာစာတစ်ခုအကြောင်း ဆွေးနွေးရန် Slack သို့မဟုတ် WhatsApp သို့ ပြောင်းရန် မလိုတော့ပါ။ အခမဲ့ Core အစီအစဉ် အပါအဝင် အစီအစဉ်တိုင်းတွင် ပါဝင်သည်။
ရရှိမည့်အင်္ဂါရပ်များ
- သင့်ကုမ္ပဏီရှိ အဖွဲ့ဝင်နှစ်ဦးအကြား တိုက်ရိုက် စာပို့ခြင်း (1:1)
- အဖွဲ့ဝင် ၅၀ အထိ ပါဝင်နိုင်သော အုပ်စု chat များ
- ကိုယ်ပိုင်မှတ်စုများအတွက် Self-DM (မိမိကိုယ်ကို မှတ်ချက်)
- ရေရှည်ဆွေးနွေးမှုများကို စနစ်တကျ ထိန်းသိမ်းရန် Thread ပြန်စာများ (Slack ပုံစံ၊ depth-1)
- သင်ပါဝင်သည့် စကားပြောမှုအားလုံးတွင် စာသားအပြည့်အစုံ ရှာဖွေနိုင်ခြင်း
- ဖိုင်ပူးတွဲများ (ပုံများ၊ PDF များ၊ 10 MB အထိ မည်သည့်ဖိုင်အမျိုးအစားမဆို)
- မည်သူ ရိုက်နေသည်ကို ပြသသော အချိန်နှင့်တပြေးညီ ရိုက်နေကြောင်း အမှတ်အသားများ
- Entity ကိုးကားချက်များ — အလုပ်အမှာစာ၊ ပိုင်ဆိုင်ပစ္စည်း သို့မဟုတ် အပိုပစ္စည်းကို စာတိုတွင် တိုက်ရိုက် ချိတ်ဆက်ခြင်း
- WebSocket မှတစ်ဆင့် အချိန်နှင့်တပြေးညီ ပို့ဆောင်ခြင်း — refresh လုပ်ရန် မလိုပါ
ရရှိနိုင်မှု
Team Chat ကို ၂၀၂၆ ခုနှစ် အောက်တိုဘာလမှစ၍ အခမဲ့ Core အစီအစဉ် အပါအဝင် အစီအစဉ်တိုင်းတွင် ရရှိနိုင်သည်။ ဖိုင်ပူးတွဲများကို သင့်အစီအစဉ်၏ storage quota တွင် ထည့်တွက်သည်။
ဝင်ရောက်နည်း
Chat သည် ဘယ်ဘက် sidebar တွင် ကိုယ်ပိုင် entry (စကားပြောပူဖောင်း သင်္ကေတ) ရှိသည်။ Chat ကို နှိပ်၍ စာပို့စနစ်စာမျက်နှာကို ဖွင့်ပါ — စကားပြောမှုစာရင်းကို ဘယ်ဘက်တွင်၊ လက်ရှိစကားပြောမှုကို ညာဘက်တွင် တွေ့ရမည်ဖြစ်သည်။
အကြံပြုချက်
Chat ကို ပထမဆုံးအကြိမ် ဖွင့်သည့်အခါ၊ စကားပြောမှုစာရင်း ရှင်းလင်းနေမည်ဖြစ်သည်။ တစ်ခုကို စတင်ရန် 'တိုက်ရိုက်စာ အသစ်' သို့မဟုတ် 'အုပ်စု အသစ်' ကို နှိပ်ပါ။
သင့်စကားပြောမှုများကို စီမံခန့်ခွဲခြင်း
- Clear history — သင့်ကိုယ်ပိုင် ကြည့်ရှုမှုမှသာ စကားပြောမှုမှတ်တမ်းကို ဖျက်သည်; အဖွဲ့ဝင်များ ၎င်းတို့၏ မှတ်တမ်းကို ထားရှိမည်။ ၎င်းကို ပြန်လည်ပြင်ဆင်၍ မရနိုင်ပါ။
- Delete / Hide — စကားပြောမှုကို သင့်စာရင်းမှ ဖယ်ရှားသည်; မက်ဆေ့ချ်အသစ် ရောက်လာလျှင် အလိုအလျောက် ပြန်ပေါ်လာမည်။
- Leave group — သင့်ကို အုပ်စုစကားပြောမှုမှ ဖယ်ရှားသည်။ သင်သည် ပိုင်ရှင်ဖြစ်ပါက ပိုင်ဆိုင်မှုကို အခြားအဖွဲ့ဝင်တစ်ဦးထံ လွှဲပြောင်းပေးမည်။
- Delete for everyone — အုပ်စုပိုင်ရှင်များသည် အုပ်စုတစ်ခုလုံးနှင့် ၎င်း၏ မက်ဆေ့ချ်များအားလုံးကို အဖွဲ့ဝင်အားလုံးအတွက် အပြီးတိုင် ဖျက်နိုင်သည်။
- ဤလုပ်ဆောင်ချက်များကို ရှာဖွေရန် မည်သည့်စကားပြောမှု၏မဆို (စာရင်းတွင် သို့မဟုတ် ခေါင်းစီးတွင်) point သုံးလုံးမီနူးကို ဖွင့်ပါ။
ဆက်စပ် ဆောင်းပါးများ
ဤစာမျက်နှာသည် အသုံးဝင်ပါသလား။