Prezentare generală a Chat-ului de echipă

Mesagerie în timp real integrată în FreeMaint pentru echipele de mentenanță

5 min citire
Tipărește această secțiune

Chatul de echipă permite echipei dvs. de mentenanță să comunice în timp real în FreeMaint — fără să mai treceți pe Slack sau WhatsApp pentru a discuta un ordin de lucru. Inclus în toate planurile, inclusiv în planul gratuit Core.

Ce primești

  • Mesaje directe 1:1 între oricare doi membri ai echipei din compania dvs
  • Conversații de grup cu până la 50 de membri
  • Self-DM (Note pentru sine) pentru mementouri personale
  • Răspunsuri cu thread-uri pentru a menține discuțiile lungi organizate (stil Slack, depth-1)
  • Căutare de mesaje text integral în toate conversațiile din care faceți parte
  • Fișiere atașate (imagini, PDF-uri, orice tip de fișier de până la 10 MB)
  • Indicatori live de tastare care arată cine scrie
  • Referințe la entități — link către o comandă de lucru, un activ sau o parte direct într-un mesaj
  • Livrare în timp real prin WebSocket - nu este necesară reîmprospătarea

Disponibilitate

Chatul de echipă este inclus în toate planurile, inclusiv în planul gratuit Core, din octombrie 2026. Fișierele atașate se iau în calcul în cota de stocare a planului dvs.

Cum să-l accesezi

Chatul are propria intrare în bara laterală din stânga (pictogramă tip balon de dialog). Faceți clic pe Chat pentru a deschide pagina de mesagerie — lista de conversații este în stânga, iar conversația activă în dreapta.

Sfat

Când deschideți Chat pentru prima dată, lista de conversații este goală. Faceți clic pe „Mesaj direct nou” sau „Grup nou” pentru a începe o conversație.

Gestionarea conversațiilor

  • Șterge istoricul — șterge istoricul conversației doar din vizualizarea ta; ceilalți membri îl păstrează pe al lor. Această acțiune nu poate fi anulată.
  • Șterge / Ascunde — elimină o conversație din lista ta; reapare automat când sosește un mesaj nou.
  • Părăsește grupul — te elimină dintr-o conversație de grup. Dacă ești proprietarul, proprietatea este transferată altui membru.
  • Șterge pentru toți — proprietarii de grup pot șterge definitiv un întreg grup și toate mesajele sale pentru fiecare membru.
  • Deschide meniul cu trei puncte de pe orice conversație (în listă sau în antet) pentru a găsi aceste acțiuni.

A fost utilă această pagină?