တင်သွင်းမှု မှတ်တမ်း
သင့်တင်သွင်းမှုများကို စောင့်ကြည့်ပြီး ၎င်းတို့၏ ဖိုင်များကို ဒေါင်းလုဒ်ဆွဲပါ
သင်တင်သွင်းသော CSV သို့မဟုတ် Excel ဖိုင်တိုင်းကို တင်သွင်းမှုတစ်ခုအဖြစ် သိမ်းထားသည်- လုပ်ဆောင်နေစဉ် စောင့်ကြည့်နိုင်ပြီး နောက်ပိုင်းတွင် ပြန်လာ၍ မည်သည်တို့ကို တင်သွင်းခဲ့သည်ကို ကြည့်ကာ ၎င်း၏ အစီရင်ခံစာကို ဒေါင်းလုဒ်ဆွဲနိုင်သည်။
မည်သည့်နေရာတွင် ရှာရမည်နည်း
- မီနူးရှိ «အမှိုက်ပုံး» ဘေးရှိ «တင်သွင်းမှုများ» ကို ဖွင့်ပါ၊ သို့မဟုတ် «ကုမ္ပဏီဆက်တင်များ > ဒေတာ > တင်သွင်းမှု မှတ်တမ်း»။
- တင်သွင်းမှုတစ်ခုကို ဖွင့်ရန် ၎င်းကို နှိပ်ပါ။
- လုပ်ဆောင်ဆဲ တင်သွင်းမှုတွင် «ရပ်ရန်» သည် လက်ရှိ အစု ပြီးဆုံးပြီးနောက် ၎င်းကို အဆုံးသတ်သည်။
အခြေအနေတစ်ခုစီ၏ အဓိပ္ပာယ်
စောင့်ဆိုင်းနေသည်
ဖိုင်သည် တန်းစီ စောင့်ဆိုင်းနေသည်- ကုမ္ပဏီတစ်ခုလျှင် တစ်ကြိမ်တွင် တင်သွင်းမှု တစ်ခုသာ လုပ်ဆောင်ပြီး ၎င်း၏ တန်းစီအမှတ်ကို ပြသသည်။
စစ်ဆေးနေသည်
FreeMaint သည် ဖိုင်ကို ဖတ်ပြီး အတန်းတိုင်းကို စစ်ဆေးနေသည်။ မည်သည့်အရာမျှ မရေးသွင်းရသေးပါ။
စစ်ဆေးပြီး၊ တင်သွင်းရန် အသင့်
စစ်ဆေးမှု ပြီးပါပြီ။ ၎င်းကို စတင်သူက တွေ့ရှိချက်များကို ဖတ်ပြီး «တင်သွင်းမှု စတင်ရန်» ကို နှိပ်သည်။ ၇ ရက်ထက် ပိုကြာ ထားခဲ့သော စစ်ဆေးမှုသည် သက်တမ်းကုန်သည်။
တင်သွင်းနေသည်
အမှားမပါသော အတန်းများကို ရေးသွင်းနေပြီး တိုးတက်မှုကို ပြသသည်။
ပြီးစီးပြီး၊ သို့မဟုတ် အမှားများဖြင့် ပြီးစီးပြီး
တင်သွင်းမှု ပြီးဆုံးပါပြီ။ အစီရင်ခံစာတွင် ဖိုင်၏ အတန်းတိုင်းနှင့် ၎င်းတို့၏ ရလဒ်ကို ဖော်ပြထားသည်။
ရပ်တန့်ပြီး၊ မအောင်မြင်ပါ သို့မဟုတ် သက်တမ်းကုန်ပြီး
တင်သွင်းမှု စောစီးစွာ ပြီးဆုံးသွားသည်။ တင်သွင်းပြီးသားများ ကျန်ရှိနေပြီး မတင်သွင်းရသေးသော အတန်းများကို ဒေါင်းလုဒ်ဆွဲနိုင်သည်။
ဖိုင်များကို ရက် ၃၀ သိမ်းထားသည်
တင်သွင်းမှုတိုင်းသည် ၎င်း၏ မူရင်းဖိုင်၊ အစီရင်ခံစာ (သင့်ကော်လံများအပြင် အတန်း၊ အခြေအနေ နှင့် အမှားများ ကော်လံများ) နှင့် စောစီးစွာ ရပ်တန့်ခဲ့ပါက မတင်သွင်းရသေးသော အတန်းများကို ထပ်မံ တင်သွင်းနိုင်ရန် သိမ်းထားသည်။ ၎င်းတို့ကို တင်သွင်းမှု ပြီးဆုံးပြီး ရက် ၃၀ အကြာတွင် ဖျက်ပစ်ပြီး မှတ်တမ်းစာကြောင်းမှာမူ ကျန်ရှိနေမည်။
တင်သွင်းမှုက ဖန်တီးခဲ့သည်များကို ပြန်ဖျက်ခြင်း
ဖိုင်ကို မှားယွင်း၍ တင်သွင်းမိပါသလား။ တင်သွင်းမှုကို ဖွင့်ပြီး ၎င်းဖန်တီးခဲ့သော မှတ်တမ်းအားလုံးကို တစ်ကြိမ်တည်းဖြင့် အမှိုက်ပုံးသို့ ပို့ပါ။ ၎င်းတို့ကို အမှိုက်ပုံးမှ ရက် ၃၀ အတွင်း ပြန်ယူနိုင်သည်။
- မီနူးရှိ «တင်သွင်းမှုများ» ကို ဖွင့်ပါ (သို့မဟုတ် «ကုမ္ပဏီဆက်တင်များ > ဒေတာ > တင်သွင်းမှု မှတ်တမ်း»)၊ ထို့နောက် တင်သွင်းမှုကို နှိပ်ပါ။
- «ဤတင်သွင်းမှုက ဖန်တီးခဲ့သော မှတ်တမ်းများ» တွင် «ဖန်တီးထားသော မှတ်တမ်း N ခုကို ဖျက်ရန်» ကို နှိပ်ပါ။
- သင့်စာရင်းတွင် မည်မျှ ကျန်သေးသည်ကို စစ်ဆေးပြီး «အမှိုက်ပုံးသို့ ပို့ရန်» ဖြင့် အတည်ပြုပါ။ စာမျက်နှာမှ ထွက်သွားနိုင်ပါသည်- ပြီးဆုံးသောအခါ ခေါင်းလောင်းက အသိပေးပါမည်။
- ၎င်းတို့ကို ရှာရန်နှင့် ရက် ၃၀ အတွင်း လိုသည်ကို ပြန်ယူရန် «အမှိုက်ပုံးတွင် ဖွင့်ရန်» ကို နှိပ်ပါ။
ဘာဖျက်မည်၊ ဘာကျန်မည်
ဖန်တီးထားသည်များသာ
တင်သွင်းမှုက အပ်ဒိတ်လုပ်ခဲ့သော မှတ်တမ်းများသည် တန်ဖိုးအသစ်များကို ဆက်ထားပါမည်- ယခင်တန်ဖိုးများကို သိမ်းမထားသောကြောင့် ပြန်ထား၍မရပါ။
အသုံးပြုနေသော မှတ်တမ်းများ ကျန်မည်
ဥပမာ လုပ်ငန်းအမိန့်များ သို့မဟုတ် ထိန်းသိမ်းမှုအစီအစဉ်များ ရှိသော ပစ္စည်း။ ရလဒ်တွင် ၎င်းတို့ကို အကြောင်းရင်းအလိုက် စာရင်းပြုစုပြသည်။
ဖျက်ပြီးသားများ
တင်သွင်းပြီးနောက် ဖျက်ခဲ့သော မှတ်တမ်းများကို ကျော်သွားမည်။
မည်သည့်စာရင်းများ
ပိုင်ဆိုင်မှုများ၊ အပိုပစ္စည်းများ၊ တည်နေရာများ၊ ရောင်းချသူများ၊ ကြိုတင်ကာကွယ်ထိန်းသိမ်းမှု အစီအစဉ်များ၊ လုပ်ငန်းအမိန့်များနှင့် တောင်းဆိုချက်များ။ လူများကို ဘယ်တော့မှ မဖျက်ပါ- အဖွဲ့အစည်း > အသုံးပြုသူများ တွင် ၎င်းတို့ကို ပိတ်ပါ။ ဖောက်သည်များ၊ ကိရိယာများ၊ အရည်အချင်းများ၊ ဖြစ်ရပ်များနှင့် စစ်ဆေးမှုရလဒ်များကို ၎င်းတို့၏ ကိုယ်ပိုင်စာရင်းမှ ဖျက်ရသည်။
မည်သူ၊ မည်သည့်အချိန်အထိ
တင်သွင်းမှုကို လုပ်ဆောင်ခဲ့သူ သို့မဟုတ် စီမံခန့်ခွဲသူသာ ဤမှတ်တမ်းများကို ဖျက်ခွင့်ရှိလျှင် လုပ်နိုင်သည်။ တင်သွင်းမှု ပြီးဆုံးပြီး ရက် ၃၀ အကြာတွင် ၎င်းဖန်တီးခဲ့သည်များ၏ စာရင်းကို ဖျက်ပစ်မည်- ထို့နောက် ၎င်း၏ မှတ်တမ်းများကို အတူတကွ မဖျက်နိုင်တော့ပါ။
မည်သူ ဘာကို မြင်ရသနည်း
လူတိုင်း မိမိစတင်ခဲ့သော တင်သွင်းမှုများကို မြင်ရသည်။ ကုမ္ပဏီဆက်တင်များကို စီမံသူများသည် ကုမ္ပဏီ၏ တင်သွင်းမှုအားလုံးကို မြင်ရပြီး မည်သည့်တစ်ခုကိုမဆို ရပ်နိုင်သည်- စစ်ဆေးပြီးနောက် တင်သွင်းမှုကို စတင်နိုင်သူမှာ ၎င်းကို စတင်သူတစ်ဦးတည်းသာ ဖြစ်သည်။
တင်သွင်းထားသော လူများ၏ စကားဝှက်များ
လူများ တင်သွင်းမှုက အီးမေးလ်မပါဘဲ အသုံးပြုသူအမည်ဖြင့် အကောင့်များ ဖန်တီးသောအခါ ၎င်းတို့၏ စကားဝှက်များကို ထုတ်ပေးသည်။ ၎င်းကို စတင်သူသည် တင်သွင်းမှု ပြီးဆုံးပြီး ၂၄ နာရီအတွင်း တင်သွင်းမှုထဲမှ တစ်ကြိမ် ပြသနိုင်သည်။ ထို့နောက်တွင် လူတစ်ဦးချင်းစီ၏ စကားဝှက်ကို «အဖွဲ့အစည်း > အသုံးပြုသူများ» မှ ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ။
ဆက်စပ် ဆောင်းပါးများ
ဤစာမျက်နှာသည် အသုံးဝင်ပါသလား။